Miziklerim ;)

13 Ocak 2016 Çarşamba

İyi ki...

Düşündüm…. Çok düşündüm ve dedim ki iyi ki dedim iyi ki bitmiş.Her düş bir hayal kırıklığı oluşturdu bende her istek bir yara açtı,sana ait hatırladığım ne varsa hepsi kırık dökük.Elle tutulur gözle görülür bir hikaye olmayışı beklide bizi bunca hüznün bunca kahrın içine sürükledi.Yarınlardan ümidimizin olmayışı birbirimizi daha çok kırmamıza neden oldu belki… Belki gerçekten sevmedik hatta bu cümlede belki kelimesi fazla bile. Sevseydik gerçekten isteseydik imkansızları bir şekilde aşardık.
İyi ki bitmiş… Bir gün bu cümleyi gerçekten içtenlikle kuracağımı bilmezdim… Hüzünler içinde kaybolmaktan, her mutluluğu buruk yaşamaktan yorulmuş olmalıyım. Ellerimi semaya her açtığımda içimde ki şükür dilime dökülüyor iyi ki diyorum iyi ki Rabbim bana bu şükrü yaşattın….
Senden sonra hayat bir süre durdu,hüzün denizleri çok dalgalıydı belki,ama sonunda fırtına geçti deniz duruldu,tatlı bir meltemle gözlerini açan bir martı misali her gün bir öncekinden daha iyi oldu.İşler yoluna girdi yavaş yavaş hayat hızlandı birden.Her gün yeni bir ümitle açılır oldu gözlerim.Her gün demlediğim çayımın içine karanfil atar oldum hani o sevmediğin karanfil… Karanfil kokulu çayın tadı bir başkaymış meğer meğer seninleyken ne tatsız tuzsuzmuş hayat,karanfilli çayımı her yudumladığımda bir kez daha düşüyor dilime şükür.Önce çay için şükrediyorum sonra iyi ki diyorum iyiki….
Bir şarkı dinliyorum  ‘’gel hayalim anıları alalım kaçalım buralardan’’ diyor buğulu bir ses….  Dilime dolanıyor bu cümle anıları almadan kaçalım gel  baharım,kaybolalım, içimde ki heyecan tekrar canlansın…
13.01.2016/ Uykucu ^^


1 yorum:

  1. "Herşey geçer, herşey unutulur. Kendini bir felaketin içinde kaybetmenin manası yoktur." Sabahattin Ali.

    YanıtlaSil