Miziklerim ;)

6 Nisan 2012 Cuma

BiR KATRE DUA...



Rahmeti her zaman gazabının önünde yüce Rabbimiz! Düşüp düşüp kalkan bu mücrim kullarını günah bataklığında boğulmaktan sıyanet buyur, buyur da Senin payeler üstü dostluğuna erelim...

Nimetlerini de üzerimize sağanak sağanak yağdır. Biz aciz kullarını erişilemez ve asla nüfuz edilemez hıfzınla muhafazan altına al..

bizi koruyup kolla, kolla ki Senin, kapı kullarını hiçbir zaman zayi etmeyeceğin hakkındaki kanaatimiz tamdır.


Ey merhameti sonsuz yüce Rab! Sen bizi altından kalkamayacağımız işlerle mükellef tutma, her ne kadar bunu istemeye yüzümüz olmasa da Sen her zaman bizimle ol ve hiçbir zaman bizi yalnız bırakma, dualarımıza icabet buyur, ümitlerimizi boşa çıkarma, Sana rücû yollarını kolaylaştır ve tevbelerimizi de kabul buyur..


Efendimiz Hazreti Muhammed'e, aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabb'imiz!.

2 yorum:

  1. Ey her şeye gücü yeten ve kullarına onların şah damarından daha yakın olan Rabb’imiz! Ne olur, bizi göz açıp kapayıncaya kadar hatta daha az bir zamanda bile nefsimizle başbaşa bırakma… Nurunla tecelli buyurup, Sana ulaşan yolları bize de göster… Fazlınla bizi öyle çepeçevre kuşat ki, Senden başka hiçbir kimseye e…n ufak bir ihtiyacımız kalmasın; kalmasın da Senin hakikî dostların gibi biz de her zaman başkalarına karşı müstağnî yaşayabilelim. Âmîn… Âmîn… Âmîn..
    Hayırlı Cuma lar meleğim :)

    YanıtlaSil
  2. Ey Âlemlerin Rabbi olan ALLAH’ım
    Herkesin gönlünü yaratıp da
    o gönüllerin isteklerini veren Sensin.
    Adını konuşmaya başlayan çocuğa öğreten,
    Sonra o çocuğa adını andıracak rızıkları veren yine Sensin.
    Biz o çocuk gibi Sen’in lütfuna talip olduk,
    Bizleri de o gibi layık olabilenlerden kıl.
    Ömrümüzü, günlerimizi ve bu Cumamızı mübarek kıl.
    aminn...

    hayırlı cumalar canım...

    YanıtlaSil