Miziklerim ;)

30 Nisan 2012 Pazartesi

Su Üzerine...


Uzun bir ara olmadı aslında ama bana çok uzun geldi nedense sanki yazmayalı asırlar geçti :)) Ama bomba gibi bir yazıyla ile geri döndüm :D hemen yazımı paylaşayım kıymetli yorumlarınızı bekliyorum sizinde fikirleriniz vardır bu konuda :)



SU

Su'yu düşündüm geçenlerde... ve bu kısa yazıyı telefonuma kaydettim bir kaç ekleme yaparak paylaşmak istiyorum...

Su öyle bir varlık ki onu hapsetmek imkansızdır... Dağların arasından kayaları dele dele tüm güzelliğiyle insanları her zaman etkilemiştir... 
Su olmadan yaşanmaz, fazla suda ise boğulursun...Fazlası zararlı olabilir...
Çiçeklere bile su koyarken fazla koyduğumuzda çiçeği öldürmez mi köklerini çürütür...Ama su olmadanda çiçekler büyümez solar,ölürler...
Su sesi dinlemeyi kim sevmez yemyeil bir dere kenarında sessizce oturup dinlenmek müthiş bir şeydir..Helede o ses eşliğinde kitap okumak paha biçilemez bence...Ama musluktan damlayan suyun seside insanı deli eder yanılmıyorsam..Hatta işkence yöntemlerinden biridir su damlama sesi uzun zaman bir kişiye dinletilirse delirtebilir... Yani su hayatta vaz geçilmezdir... ama su aynı zamanda hayattan edebilir sanırım siz ne dersiniz :)

30.Nisan.2012 :) uykucu

2 yorum:

  1. Canım ne özlemişim seni. Yiğenin de ben de iyiyiz çok şükür. Oğlumuz olacak inşallah. :-) Senin de benim de bugün su üzerine birşeyler paylaşmamız süper olmuş. Yazın harika olmuş canım. Su üzerine söynecekleri söylemişsin tatlım. Ben bir su kuşuyum desem yeridir. Neredeyse damacanayla gezeceğim dışarıda. Su hayattır. Yüce mevlam kimseyi suyla terbiye etmesin. İnsan vücudu haftalarca açlığa dayanıyor da susuzluk birkaç gün anca. Kocaman öpüyorum canım arkadaşım seni.

    YanıtlaSil
  2. Canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) kendine dikkat et :) bol bol su iç su hayattır ;) öptüm canım

    YanıtlaSil