Miziklerim ;)

11 Mart 2012 Pazar

Daraltı...

yine içimi dökme zamanı geldi sanırım :D çünkü bugün acayip doldum ve taştım bunu yapmazsam kendimi daha kötü hissederim yaparsamda muhtemel ki üzüleceğim ama yazmak istiyorum...

Önce kendimden başlayayım bazen gereksiz konuşmalar beni çok yoruyor sanki boğuluyorum gereksiz her şeyden. kendimle başbaşa kalmak istiyorum olmuyor kalabalıklar içinde yalnızlıktan bıktım gerçekten.Şu temmuz ayı gelse de bitse bu çile ne olacaksa olsada yolumuzu bilsek.gerekiyorsa çekip gitsek....
.ben dün çok hüzünlendim onu üzdüğümü filan düşündüm.vazgeçmemek gerek filan dedim hatta beklemek gerek hatta bir ömür beklemek... ama bugün anladım ki vazgeçmekle çok iyi birşey yapmışım doğru karar vermişim.Anlamıyorum bu kadar çabuk başka birine yönelmek nasıl yaa hemen mi bulunur başkası... zaten çoğu zaman yedekte tutulduğumu çok hissetmişimdir bu uzun bekleyişte... kötü sen dur burda ben iyisini bulamazsam geleceğim... oldu canım peki... bekler kötü biliyorsun zaten değmeyenleri bekledi 4-5 yıl değil mi seni mi beklemeyecek! ben beklerim beklemesine de sen gözümün önünde başkalarına nasıl ilgi gösterirsin ben onu anlamıyorum bari aşikar yapma gizliden yap da fark etmeyeyim! ama yok ne var şeytan tüyü dediklerinden var sende değil mi iyi bakalım öyle olsun zaten hiçde umrumda değilsin bundan sonra... herkes kendi yoluna Allah mutlu mesut etsin zaten hiç bir zaman mutsuz olmanı istemedim ben.bunu harbiden söylüyorum!

ikincisi beni delirten bir blogcu arkadaşım.Murat abi! bu gün gerçekten çok sinirlendirdi beni.internet ortamından paylaşmaktan yazı yazmaktan her şeyden soğuttu beni kendisine çok teşekkür ediyorum aslında böyle bir soğumaya gerçekten ihtiyacım vardı. Murat abi katıldığım tefsir dersleri öyle ev ortamında kekli pastalı kafadan yorum yapılan bir ortam değil.konferans salonunda halkın katıldığı müftülük binası içinde bir ders hocalarda öyle kafadan yorum yapan kişiler değiller ilahiyat hocaları bilmem bu kadar açıklama sana yeter mi! ben ne hevesle gidiyorum o derslere biliyor musun sen ! burda ne hevesle paylaşıyordum ders notlarını sağol heveslerimi kursağımda bıraktın zaten hep böyle oluyor ben neye böyle heveslensem içimde kalıyor ... neyse uzatmayayım gözyaşları hücüm etmeye başladı yine ama artık ağlamayacağım ağlatan herkesten uzak durmam lazım.buna kararlıyım....herkese mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum!

veda değildir dostlar merak etmesin ;)


6 yorum:

  1. Günaydın canım, değmeyenleri hep bekledik ama vazgemedikte, Allah'ım değerimizi bilen insanlarlarla karşılaştır herkesi, sevgiyle mutlu kal:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gunaydin canim :) öncelikle duana amin diyorum :) boş ver ya ne bekleyeceksin :) kimseyi beklememek lazimmiş onu anlamış olduk sonuçta hayat derslerle dolu değil mi :) öptüm canim rabbime emanetsin :)

      Sil
    2. Hep bekleyenlere şunu sormuşumdur: beklediğiniz kişi bunu biliyor mu? bilmiyorsa başka kişilerle konuştuğunu görmeniz size niye bu kadar dokunuyor? sanırım platonik işler var :))

      Sil
    3. hobicim dilgüşa sana laf atmış :)) dur önce ben cevap vereyim beğenmezsen sende ver :)))

      şimdi dilgüşa şöyle oluyor evet platonik olduğunu anladığımız için beklemekten vaz geçiyoruz zaten platonik olmasa bu kadar beklemezdik değil mi yani mantıken :)) olsun ya platonikte milatonikte olsa sevdik işte o yüzden başkasıyla konuşması canımızı sıkıyordu! du ekine dikkat edelim :) şimdi biz gönül kapımızı sonuna kadar açmış beklemişiz beklenen kişi kapı önünde başkalarıyla eyleşirse biz ne yapalım değilmi kapı buda sonuçta çok açık kalırsa ceryan yapıyor kendi kendine kapanıyor :)))
      neyse işte öyle oluyor şimdi ne desek boş sevmeyince anlayamazsınız dilgüşa birgün sizde birini öyle severseniz aaa bak bu hobi ve uykucu bunu demek istemiş halbuseki dersiniz :))) selamlarla hürmetlerle efenim :))

      Sil
  2. günaydın şirine ;) hep olur böyle şeyler hayatımızda, sen soğuma yazmaktan,ha bazen soğuman gerektiğini hissedersin anlamsız gelir buralarda içini dökmek paylaşmak ama sonra anlarsın ki seni gerçek hayatta en iyi anladığını düşündüğün kişiler bile anlamıyordur. ben yıllardır orda burda(özellikle kendi bilgisayarımda) günlüğümü oluşturuyorum belki nasip olursa yıllar sonra evlatlarım okur onlara kendi hayat rotalarında katkısı olur(biliyorsun insanı en iyi yaşıtları anlar,ben onların yaşında olamam, hep fark olur aramızda vs vs.) hem ben mesela buralara yazdıkça rahatlıyorum. hem sen de soğuuma sakın belki bir kişi için dahi olsa yazdıkların faydalı oluyordur,belki ona küçük bir ışık saçarak,kaynağı gösteriyorsun..
    ayrıca değmeyenler için üzülmemek lazım diyeceğim ama ne mümkün,üzülüyor insan ama şu da var ki haytımızda duyduğumuz hüzünler kadar aynı anda mutluluklar da vardır. :)

    Allah'a emanet ol :) selam ve dua ile :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gunaydin tayfacım :) yok dün öyle sinirle bi soğuma gelmişti ama bugün geçti :D yok vazgeçmek hayata küsmek yok hep pozitif bakmak gerek :) aa bak bununla ilgili okuduğum kitapta bir hadis vardi onu paylaşayim bugün :) günlük oluşturma fikri güzelmis :) ama ben çok komik yazarım sonra yaslanınca yani çocuklarıma maskara olmayayım sakin :D neyse bir düşüneyim bakalim fikir için teşekkürler sevgiler ;) selamlar benden de :)

      Sil