Miziklerim ;)

17 Şubat 2012 Cuma

✫¸.•°*”˜˜”*°♦☼♦ ✿ Vakti-Cuma ✫¸.•°*”˜˜”*°♦☼♦ ✿

SALÂT-I TEFRİCİYE DUASI

اَللَْهُمَّ صَلِّ صََةً كَامِلَةً وَسَلَّمْ سََماً تَاماً عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ الَّذِى تَنْخَلُّ بِهِ الْعُقَدُ. وَتَنْفَرِجُ بِهِ الْكُرَبُ. وَيُقْضَى بِهِ الْحَوَائِجُ. وَتُنَالُ بِهِ الرَّغَائِبُ. وَحُسْنُ الْخَوَاتِمِ. وَيُسْتَسْقَى الْغَمَامُ بِوَجْهِهِ الْكَرِيم. وَعَلَى اَلِهِ وَصَحْبِهِ فِى كُلِّ لَمْحَةٍ وَنَفَسٍ بِعَدَدِ كُلِّ مَعْلُومٍ لَكَ.
"Allahümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammdin ellezî tenhallü bihi'l-ukadü ve tenfericü bihi'l-kürabü ve tükdâ bihi'l-havâicü ve tünâlü bihi'r-regâibü ve hüsne'l-havâtimi ve yüsteska'l-gamâmü bivechihi'l-kerîmi ve alâ alihi ve sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin biadedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Efendimiz Muhammed'e (a.s.m.) kusursuz bir salat ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet ver. O peygamber ki, Onun hürmetine düğümler çözülür. Sıkıntılar ve belâlar onun hürmetine açılıp dağılır. Hâcet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Onun hürmetine maksatlara ulaşılır. Güzel sonuçlar onun hürmetine elde edilir. Bulutlardaki yağmur onun yüzü hürmetine istenilir. Allahım! Onun Ehl-i Beytine ve Ashabına her an ve her nefes alacak zamanda, Sana mâlum olan varlıklar sayısınca salât et."

amin..
Hayırlı Cumalar
:)


3 yorum: