Miziklerim ;)

26 Şubat 2012 Pazar

Bir Yenilik :)

Hayatımda bir yenilik oldu çok mutluyum :)) Tefsir derslerine başladım bu hafta, öyle özlemişimki bu tür ortamlarda bulunmayı sanırım çok uzun zaman olmuş... Ama itiraf etmeliyim kendimi ayrı bir mutlu hissediyorum şuan manevi boşluğu hiç bir sevgi dolduramıyor ben onu anladım :) Dersimizden ufak bir bölümü paylaşmak istiyorum benim çok hoşuma giden bir örnek verdi hocamız :))
Küçük günahlardan bahsediyordu ve dedi ki ; "küçük günahları küçümsemeyin... Küçük günahlar kar tanelerine benzerler sonra o kar taneleri birleşirler kartopu olurlar.. Bir bakmışsınız kartopu kardan adam olarak karşınıza çıkmış" :)) çok hoş bir örnek değil mi sizcede :D gerçekten öyle oluyor bir zamanlar hoşumuza gitmeyen ne kadar çok davranışı benimsedik alıştık yada alıştırıldık... Bu derslerin benim ufkumu açacağı kesin ve Rabbime ne kadar şükretsem az beni halkasının içine aldı tekrar talebe yaptı :) işte böyle ben artık burdan her hafta bahsederim derslerden sonra daha ayrıntılı olarak inşaallah :) bu hafta hazırlıksız gitmiştim haftaya not defterimle gideceğim nasip olursa :)





8 yorum:

  1. Hayırlı olsun :)Biz de istifade ederiz senden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler dilfigar arkadaşım :) inşaallah diyelim :)

      Sil
  2. merakla bekliyorum arkadaşım, sevgiyle mutlu kal:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hobicimmmmmm canım arkadaşım öpüyorum :)

      Sil
  3. çok güzel iyi etmişsin bu arada fatmadan haber geldi yoğunum diyor ya var ya bu adamı deli eder başlarım senin yoğunluğuna dedim gel artık ya özledik ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy bu haber ne güzel oldu pınarım bende iyice merak etmiştim yaa..neyse iyi olsunda ne yapalım yaa canı sağolsun.. biz özleriz gelmeyenleri hep :)

      Sil
  4. ay arkadaşım çok mutlu oldum bir ilim meclisinde olmandan :)) bence ilim meclislerinin hepsi bir çünkü amacı,hizmeti tek olan Allah'a hizmet,manevi olarak tat almak en mühimi,çok çok sevindim inş. daim olur ve inş. bizler de senden ilim ve feyz alırız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tayfa arkadaşım çok teşekkür ederim :) insan manevi boşlukda olunca mutluda olamıyor bu bir gerçek bakalım rabbim ne kadar istifade etmeyi nasip edecek bende çok heyecanlıyım :)) elimden geldiğince iyi bir öğrenci olup derslerimi dinleyeceğim sizlerlede paylaşmayı istiyorum tabi :)

      Sil