Miziklerim ;)

21 Şubat 2012 Salı

Kapı...

Kapı açılır, sen yeterki vurmayı bil..! Ne zaman.? Bilemem..! Yeterki o kapıda durmayı bil..!

~ Mevlâna Celâleddin-i Rûmî


Kapının önünde duruyoruzda ama fekat lakin :))) kapıyı açıp içeri girmek şöyle dursun kapıyı tıklatmaya bile gücüm yok ki benim :))



5 yorum:

  1. uykucu,şirine, üzülme artık sen üzüldükçe ben daha bi kötü oluyorum zira benim de senden kalır yanım yok nasıl davranılması gerekir bilemiyorum ama herşeyde vardır bir hayır demek lazım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bugün radyoda şöyle birşey söylediler.. kendi üzerime alındım Kudreti Zülcelal kainata bir düzen vermiş, her derde bir deva bir şifa vermiş. Her şeyin bir vakti zamanı var.Bazı şeyler siz istiyorsunuz diye hemen olmak zorunda değildir.. siz olacak işleri Allah'a bıraktıktan sonra beklemesinide bilmelisiniz gibi bir konuşmaydı... haklıydı sonuçta biz Allah inancı sağlam insanlarız ve beklemek gerekiyorsa beklemek lazım... ne kadar beklenecekse o kadar.ama üzülmemek zor, üzülüyor insan ;)

      Sil
  2. ''İnsan, hayra duâ ediyormuşçasına şerre de duâ eder ve insan, pek acelecidir.isra/11''
    belki bizde farkında olmadan bu tarz bir şeyde ısrarla sebat ediyoruzdur.Şahsım adına konuşmam gerekirse nefsim durmuyor bir dur bekle bak ne diyor Hakk diyorum,devam ediyor..
    Her şeyi asıl sahibine bırak diyorum dinlemiyor velhasıl bu çağ ve nefisten geliyor başımıza sanırım(en azından benim adıma)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tayfa arkadaşım... bilmiyorum bende neden böyle oluyor.. insan hep mi kalbinin sesine yenik düşüyor yoksa takdir böylede bunu yaşamak mı gerekiyor bilmiyorum.. çok denedim vazgeçmeyi düşünmemeyi..geceleri çok yalvardım aklımdan kalbimden sökeyim alnıma yazılı değilse diye.. ama bir türlü beceremedim hani vaz geçilmeyecek hiç bir şey yaşamadık biz ama yinede olmadı sökülmedi işte... benim durumum çok farklı biz resmen kör düğüm olduk ve nasıl çözüleceğimizi bilmiyorum kesip atılsa diyorum kesilmiyor evet var bir hayır biliyorum artık Rab ne derse o :) ben ne verirse razıyım yeterki beni bana bırakmasın.. beni Kendinden uzaklara savurmasın... tabiki karşımdaki insan içinde aynı duaları ediyorum.. mutluluk huzur olmayacaksa bizi hiç karşı karşıya getirmesin

      Sil
    2. Allah her daim yar ve yardımcın olsun arkadaşım. hani var ya nasreddin hocanın bir sözü damdam düşeni anca damdan düşen anlar, bana onu bulun diye,seni bu bakımdan en iyi anlayabilenlerden biri olduğumu düşünüyorum...aradaki zamanın yavaş yavaş akıyor olması geleceği görememiz de karar vermemizde ya da verememizde en büyük etken bence..hakkında(hakkınızda) ne hayırlı ise o olsun inş..

      Sil