Miziklerim ;)

21 Şubat 2012 Salı

Yol Anısı :)

Geçen kar yağdığı bir gün hava soğuk böyle hastayımda zaten :)) canımda sıkkın eve gitmek için otobüse bindim kendime bir yer bulup oturdum sessiz sessiz dışarıyı izliyordum... Yanıma orta yaşlarda tombiş bir abla oturdu... Böyle hani kanı şirin mi derler o tarz birisi :)) arkadaşlarına bir şeyler anlatıyor gülüyorlar filan benide gülümsettiler... Kadın çeşitli şeyler söyledi şimdi onları burada paylaşmak istemiyorum ama baya komikte biriydi yani :))) Sonra bi ara dua filan etmeye başladı  aynen söyleydi" Amaaaannn kar senesi var senesi yavrum (bana ithafen) Allah herkese yardım etsin işsizlere iş aşsızlara aş versin" aminnnn :) neşesiz ben otobüsten indiğimde tamamen havam değişmiş gülümsüyordum hala aklıma geldikçe gülümsüyorum...Gerçekten böyle insanların varlığı pozitifliği çevresindekileri etkiliyor...Bende çok isterdim böyle pozitif olayım etrafıma neşe saçayım yani aslında eskiden öyle biriydim... ama herşey eskide kaldı insan üst üste gönül kırgınlıkları yaşayınca hayattan soğuyor gerçekten... Yinede iyiyim ya kendimi kaybetmedim henüz ve içimdeki çocuğu büyütmedim hala :)) ümit varım birgün tekrar eski ben olup çok mutlu olacağımı biliyorum en azından hissediyorum :D

Dip Not : sayan ablacım o abla sana çok benziyordu senin gibi çok tatlıydı :))


9 yorum:

  1. Canım benim daha başlığı okurken ben gibi demiştim tombiş hüzünlü ama gülmeyi seven öpüyorum şirinem sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacım çok tatlısın seni çok seviyorum ben :) bende öpüyorum ellerinden yanaklarından :) sevgiler

      Sil
  2. pişşştt bana bak o otobüsteki bendim yavruuumm :)) tanımadın dimi beni..seni bi döverim bi döverim dua et o gün dua edesim gelmiş sen yine eski sensin hadi bakiiim topla kendini..yoksa saçını başını yolarım :))) ciddi diyorum pek iyi beceririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım sen olamazsın sen olsan sarılır öperdim direk :)))
      canım inanki saçımı yolacak bana söyle bi tokat atacak birine çok ihtiyacım var acaba dayak beni kendime getirirmiki :)))

      Sil
  3. sen kendindesin bence de sadece bi silkelenmen lazım bazen rehavete kapılabiliyoruz bu da normal, bi besmele çek bi dikil şöyle bak nasıl eski haline döneceksin..hepimizin derdi sıkıntısı var ama ne yapalım, direnmek zorundayız değil mi..güçlüsün sen biliyorum toparlanacaksın anlaştıkmı ;)

    YanıtlaSil
  4. Uykucu :)) Ben seni hep pozitif ve mutlu biri olarak tanıdım. Hayat bu, kalp kıran insanlar yok değil. ben de kırıldım en enn sevdiğim insan tarafından.ama yaşamaya çalışıyoruz işte :)Dua et bol bol, eskisinden de iyi olacaksın ben inanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa tabiki mutluyum ve pozitifim :)) evrene güzel mesajlar göndermek gerek :))
      ya kalp işte öyle hassas ki hemen kırılı veriyor bende bi daha çok mu hassaslaştım nedir bilemiyorum :D alınganlaştım iyice bide tadından yenmez kıvamdayım yani göz yaşları kirpiklerin ucunda en ufak şeyde dışarı hücum ediyor :))) bilemiyorum yani bu hallerden nasıl kurtulunur :))) zaman lazım sanırım sadece zaman ya insan nasıl alışıyor resmen bu bloga fransız gibiydim hemen alıştım buraya insan mucize gerçekten Rabbin mucizesi değeri bilmek lazım :) kimseyi kırmamak Rab yapısı olduğunu unutmamak lazım :) kırgınlıklarımızın tamiri dileklerimle araz :)

      Sil
  5. Evet zaman ve dua lazım :)Takmamak, unutmak, aklından uzaklaştırmak lazım.. Bazen bol mendil lazım. Ağlamak iyi gelir insana, o damlalar gözünden düşmezse gönlüne birikir daha ağır gelir yaşamak. Dileğin için teşekkür edip, hayırlı geceler diliyorum :)

    YanıtlaSil